Albire profesională

Visezi la un zâmbet impecabil, ca cel al vedetelor de la Hollywood? Atunci e timpul să iei în calcul posibilitatea de albire profesională.

Albire profesionalăDinții albi nu sunt un moft, sunt o necesitate. Râvniți și promovați intens de sursele mediatice, tot ei au dat naștere unui top inedit, realizat în rândul starurilor de la Hollywood, care a vizat cel mai imaculat zâmbet. Pentru curioși, în top 3 al clasamentului, s-au poziționat vedetele: Blake Lively, Penelope Cruz și Jada Pinkett-Smith.

Cu ajutorul unui profesionist și a unui tratament de albire profesională dinți, oricare dintre noi poate intra, dacă nu oficial, cel puțin neoficial, într-un asemenea clasament.

De ce ar fi util să apelezi la un tratament de albire profesională dinți?

Există multe motive pentru a opta în favoarea unui tratament de albire profesională dinți, cum ar fi:

  • Îmbunătățirea încrederii și a stimei de sine care provine dintr-un zâmbet radios;

  • Dorința de a avea un aspect mai tineresc;

  • Un eveniment special, cum ar fi o nuntă, un interviu de angajare sau o reuniune de clasă;

  • Pentru a face o primă impresie pozitivă asupra celorlalți;

  • Pentru a înfrunta pur și simplu efectul de trecere a timpului, care adesea, vine la pachet cu îngălbenirea și colorarea dinților.

Ce presupune un tratament de albire profesională dinți?

Un tratament de albire profesională dinți este o opțiune potrivită atunci când, prin detartraj sau periaj profesional, anumite pete nu pot fi îndepărtate. El poate fi efectuat sub câteva forme:

  • un gel profesional care accelerează albirea;

  • procedura Air Flow, cu pudră de bicarbonat de sodiu;

  • laser dentar;

  • purtarea unor gutiere personalizate.

Dacă este făcută de specialiști, o albire profesională dinți nu atacă smalțul.

Curățarea se face în profunzime, având ca rezultat o albire uniformă a întregii danturi, efect care se păstrează vreme îndelungată, atât timp cât se respectă cu strictețe recomandările medicului stomatolog. Este important așadar să alegeți cu grijă cabinetul stomatologic.

Unde pot fi făcute tratamente de albire profesională dinți la cel mai înalt nivel?

Cu o experiență de jumătate de deceniu pe piața autohtonă, Dentiko este un cabinet stomatologic a cărui reușită are la bază medici profesioniști și tehnologiile de ultimă oră.

În ceea ce privește tratamentul de albire profesională dinți, Dentiko utilizează, pe lângă peroxid de hidrogen (în diverse concentrații) și nitrat de potasiu sau fluor, recunoscute pentru capacitatea lor de a crește duritatea smalțului și efectele anti-carie.

Un tratament de albire profesională dinți Dentiko se realizează fie în cabinetul stomatologic, fie la domiciliul pacientului.

În primul caz, albirea se va efectua cu ajutorul razelor laser. Principalul avantaj al acestei opțiuni este că reduce din sensibilitatea dentară și realizează albirea rapid, generând o suprafață netedă a smalțului dentar, pe care tartrul/placa bacteriană se vor depune mai greu.

În cel de-al doilea caz, tratamentul implică purtarea unor gutiere personalizate, după amprentarea dinților la stomatolog. Pe baza acestei amprente se confecționează gutierele, care sunt fixate pe dinți, nu înainte de a li se aplica un gel special.

Majoritatea tratamentelor de albire dinți cu gutiere presupun aplicarea acestora aproximativ o oră, de câteva ori pe zi, timp de 14 zile.

Ce prețuri implică un tratament de albire profesională dinți?

Cei interesați să afle detalii despre albire profesională prețuri, trebuie să știe că acestea variază, în funcție de cabinetul medical ales. În ceea ce privește cabinetul stomatologic Dentiko, puteți găsi aici un tratament de albire profesională preț – 600 de lei (dacă optați pentru gutieră) și albire profesională preț – 900 de lei (dacă optați pentru varianta albire cu laser).