Coroană metalo-ceramică

Corana metalo-ceramică, preferata românilor

COROANA METALO-CERAMICAAtunci când vine vorba despre coroanele dentare, medicii stomatologi susțin că cea metalo-ceramică este preferata românilor, în special din cauza prețurilor mai accesibile.

Raport bun calitate-preț

O coroană metalo-ceramică are un bun raport calitate-preț, fiind mai accesibilă pentru majoritatea românilor, având costuri sensibil mai reduse față de cea din zirconium sau cea din ceramică.

Aspect aproape de natural

O coroană metalo-ceramică se reamrcă și ea printr-un aspect natural. Are la bază un suport de metal, peste care se adaugă un strat de ceramică, pentru un aspect cât mai aproape de natural. Medicul stomatolog este cel care va stabili nuanța acesteia, în funcție și de dinții vecini pentru nu crea un diconfort estetic. Nu vă faceți griji că se va observa scheletul metalic de susținere. În niciun un caz nu va fi observat atunci când vorbiți, așa că nu vă mai faceți griji inutile.

Durabilă

O coroană metalo-ceramică se bucură de o durată mare de viață și un grad ridicat de rezistență la uzură. De multe ori sunt comparate cu cele metalice de odinioară din acest punct de vedere, așa că încă un avantaj pentru aceste lucrări.

Bine tolerată de organism

Combinația dintre metal și ceramică este una bine tolerată de organism, și sunt extreme de rare cazurile în care o coroană metalo-ceramică nu este acceptată de organism.

După cum vedeți, există numeroase avantaje, și deloc de neglijat, ale unei coroane metalo-ceramice. La Dentiko materialele folosite, precum și tehnicile de lucru și de tratament sunt de ultimă generație, așa că veți avea doar de câștigat. Nu ezitați să vă sfătuiți cu medicul stomatolog despre avantajele și dezavantajele fiecărui tip de coroană pentru ca mai apoi, și în funcție de posibilitățile materiale, să vedeți spre care vă îndreptați. Totuși, nu uitați că la Dentiko există și posibilitatea achitării în rate, așa că vă puteți bucura de cea mai bună calitate fără să fiți nevoit să achitați integral lucrarea, într-o singură tranșă.

Dezavantajele unei coroane metalo-ceramice

Cu toate acestea avantaje, o coroană metalo-ceramică are parte și de unele dezavantaje. Astfel, scheletul metalic va da întotdeauna o dungă închisă la culoare sub stratul de ceramică, ceea ce poate da un anumit disconfort estetic posesorului. De asemenea, înainte ca această coroană să fie montată, dintele va avea parte de unele tratamente în care sunt incluse rejecția țesutului pulpar și șlefuire. Aceste operațiuni sunt necesare pentru ca această coroană să poată fi fixată așa cum trebuie.

Ce presupune montarea unei coroane metalo-ceramice

Montarea unei coroane metalo-ceramice nu se va realiza într-o singură ședință, așa că veți fi nevoit să veniți de mai multe ori la cabinet. În primă fază, dinții vă vor fi slefuiți și amprentați, iar pe baza acestei amprente tehnicianul dentar va realiza scheletul metalic. Acesta este trimis apoi medicului stomatolog, care îl va proba pe pacient. Cel mai probabil, la următoarea vizită la medicul stomatolog se se vor fixa noile coroane dentare pe dinții.

Coroana metalo-ceramică preț

După cum spuneam mai sus, aceste coroane sunt cele mai accesibile din punct de vedere al prețului. La Dentiko, coroana metalo-ceramică pe dinte natural costă 500 de lei, în timp ce coroana metalo-ceramică pe implant vă ajunge cu 300 de lei mai mult. Nu mai ezitați să vă rezolvați problemele stomatologice, și bucurați-vă de un zâmbet larg și frumos, ca de vedetă, pe termen lung. Apelați la Dentiko pentru următoarea lucrare și satisfacția va fi una deplină!