Coroană zirconiu

Calitate și rezistență, cu ajutorul unei coroane de zirconiu

COROANA ZIRCONIUClinica Dentiko vă pune la dispoziție ultimele noutăți în domeniul medical stomatologic. Unul dintre acestea este posibilitatea de a se monta o coroană de zirconiu, considerată pe drept cuvânt cea mai nouă tehnologie în estetica dentară.

Stomatologia a cunoscut un nou avânt o dată cu apariția zirconiului, extrem de dur și de rezistent, ceea ce înseamnă că o astfel de coroană se caracterizează prin aspect estetic deosebit, calitate și rezistență.

Precizie desăvârșită

Medicii specialiști sunt de părere că zirconiul poate fi considerat, la ora actual, materialul perfect pentru o coroană dentară. Este bine tolerat de organism și nu există efecte adverse, și cum este vorba de o ceramică, atunci nu va coroda. O astfel de coroană zirconium se caracterizează și printr-o precizie desăvârșită, deoarece pentru realizarea lucrărilor se apelează la sisteme computerizate.

Un alt avantaj pentru o coroană zirconiu se referă la faptul că este mult mai ușoară și pacientul nu simte un vreo jenă desebită. De fapt, majoritatea dintre cei care au ales să-și monteze o coroană zirconiu au afirmat că acomodarea este mult mai ușoară.

Preț ridicat

Singurul dezavantaj al acestui material este faptul că este destul de scump, și nu oricine își poate permite o coroană zirconiu. Ce-i drept, la Dentiko există și posibilitatea de a se achita în rate, așa că vedeți la fața locului dacă vă puteți sau nu permite o coroană zirconiu. Prețul ridicat al unei coroane zirconiu este dat nu numai de material în sine, ci și de costul ridicat necesar prelucrării lui. Ce-i drept, la final veți avea o dantură perfectă, cu un zâmbet de un alb perfect și strălucitor.

Zirconiu și ceramică presată

La Dentiko, materialele alternative folosite pentru a se realiza lucrările protetice sunt zirconiul și ceramica presată. Medicii specialiști de aici susțin că îl recomandă pentru aspectul estetic deosebit, dat de acel alb strălucitor despre care v-am amintit, dar și pentru faptul că este deosebit de rezistent și bine tolerat de către organismul uman. Există două posibilități. În prima dintre ele avem de a face cu o coroană zirconiu integral, cu accent pe zonele laterale unde este nevoie de rezistență maximă. De asemenea, există posibilitatea să poată fi realizat din zirconium al unui un schelet al lucrării protetice, dar care mai apoi este acoperit cu ceramică.

Fiți atent la ofertele de zirconiu ieftine!

Dacă vă doriți și vă permiteți ce-i mai bun, atunci nu faceți rabat de la calitate. Există numeroși producători care promit lucrări mai ieftine, deoarece în acest caz conținutul de zirconiu este foarte redus. Chiar dacă vă sunt prezentate ca fiind cele mai bune, adevărul este că rezistența acestora nu este una chiar atât de bună și în plus, se pot sparge cu ușurință. De fapt, o coroană dentară nu este ceva ce se poate schimba după bunul plac, așa că mai bine faceți un efort și apelați la ceva de calitate, care se remarcă și prin rezistență.

Sfătuiți-vă cu medicul stomatolog

Pacientul este cel care va decide dacă posibilitățile financiare îi permit să apeleze la montarea unei coroane de zirconiu. Cel mai bine este însă să discutați cu medicul stomatolog pentru a vedea și care sunt recomandările acestuia în ceea ce vă privește.

Prețuri accesibile la Dentiko

La Dentiko aveți parte de cele mai bune tratamente și proceduri stomatologice, iar raportul coroană zirconiu preț este unul accesibil, existând și posibilitatea să achitați în rate. Astfel, o coroană zirconiu pe dinte natural costă 1.000 de lei, o coroană zirconiu pe implant costă 1.100 de lei, iar o coroană zirconium pe implant înșurubată vă ajunge la 1.200 de lei.