IMPLANT DENTAR

Ai peste 45 de ani și ești îngrijorat de costul implanturilor dentare?

La Dentiko, pacienții peste 45 de ani beneficiază de oferta specială!

Str. Maior Alexandru Câmpeanu, nr. 60, București

Solicită programare

Dinții lipsă pot fi o adevărată durere!

Implanturile dentare te pot ajuta!

Ajută la restabilirea funcției de masticație, afectată de dinții lipsă

Este indicat a se opta pentru implant cât mai curând după pierderea dintelui natural deoarece amânarea duce la retracția osului maxilar, presiune suplimentară pe dinții vecini și alte complicații.

Un dinte pierdut poate determina resorbția progresivă a osului care înconjoară rădăcina acestuia și, în timp, acest lucru poate duce la pierderi osoase semnificative. Implanturile preiau rolul unei rădăcini de dinți și stimulează osul maxilarului menținându-l ferm și sănătos.

Ajută la prevenirea pierderii osoase.

Previne afectarea fizionomiei

Are efect de întinerire a feței. Ajută la refacerea esteticii dentare si faciale. Implantul dentar arată precum un dinte natural și se simte ca acesta.

Redă încrederea de sine, prin restabilirea funcției estetice

Lipsa dinților poate provoca deformarea formei maxilarului, prin urmare și trăsăturile fizionomice odată armonioase. Implanturile dentare ajută la păstrarea structurilor faciale și la un aspect mai tineresc.

S-ar putea să ai impresia că opțiunile tale sunt limitate, dar nu este cazul. La Dentiko oferim implanturi dentare pacienților de peste 45 de ani.

Ai peste 45 de ani, ți-ai pierdut câțiva dinți și te-ai săturat să porți proteze dentare?

Planificare atentă

Rezultatul Durează Mult

Și nici măcar nu doare!

Deținem echipamente de ultimă generație cu ajutorul cărora procedurile de implantologie dentară sunt ușor de suportat, iar recuperarea este rapidă.

Durata de viață a implanturilor dentare diferă de la un pacient la altul. O stare de sănătate generală bună, o bună igienă orală pot îmbunătăți perioada de menținere a implanturilor.

Fiecare etapă de tratament este gândită într-un plan de tratament comod, fără durere și cu rezultate imediate.

Vino să descoperim ce fel de implant se potrivește cazului tău.

Avem medici specializați care vă pot oferi cel mai bun tratament!

Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă și de a arăta mai tânăr!

DR. COSMIN MORARU

Moraru Cosmin, administratorul și fondatorul clinicii stomatologice Dentiko, cu competențe în implantologie dentară, își dorește să ofere pacienților săi zâmbetele meritate, complete și sănătoase.


A absolvit, în 2012, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, iar în 2013 a creat o lume a stomatologiei, cu tratamente și tehnologii avansate, totul pentru ca frica de stomatologie să fie de domeniul trecutului.


Moraru Cosmin, practică stomatologie la microscop, este membru al asociației Europene de osteointegrare și membru internațional Team for Implantology.


În Clinica Dentiko facem totul ca de fiecare dată când ne vizitezi să o faci zâmbind și fără nicio grijă: fără grija că o sa coste mult, fără grijă că tratamentul sau anestezia o să doară, fără grijă că o sa fie nevoie să le refaci după scurt timp, sau că nu există soluții pentru problemele tale.

Medic Specialist Implantologie

DE CE SĂ ALEGI IMPLANTUL DENTAR?

Pentru a avea un zâmbet perfect

Pentru a elimina durerile dentare

Pentru a putea mânca normal

Nu îți petrece restul vieții cu proteze dentare!

Str. Maior Alexandru Câmpeanu, nr. 60, București

Vino la Dentiko și recuperează-ți zâmbetul! Spune STOP zâmbetelor detașabile!