Descoperire implant

Ce înseamnă și ce presupune descoperirea implantului dentar

DESCOPERIRE IMPLANTDescoperire implant este de fapt termenul mai popular cu care este denumită operația de descoperire a implantelor.

Vindecarea închisă

Dacă ați avut o operație de implantare și a fost încununată de succes, cel mai probabil aveți de a face cu o vindecare închisă. Acest termen se referă la faptul în care mucoasa se coase peste implant. În acest fel implantul și osul sunt protejați de ”atacul” bacteriilor din gură. După ce etapa de oseo-integrare s-a încheiat, trebuie să vă prezentați din nou la medicul stomatolog, pentru a suferi o nouă incizie efectuată asupra mucoasei, astfel ca restaurarea protetică să poată fi fixată pe implant.

Cum se procedează pentru descoperire implant

Nu vă faceți griji, veți avea parte de anestezie locală, așa că operația de descoperire implant nu este dureroasă. Medicul stomatolog se va folosi de scalpel sau poate de o ștanță pentru mucoasă. În cazul operației de descoperire implant este important ca deschiderea să nu se vindece, și de aceea medicul va apela, cel mai probabil, la unele formatoare de gingie.

Dacă medicul dumneavoastră a decis ca operația de descoperire implant să se facă prin incizia cu scalpel, după ce această operațiune a avut loc, urmează împingerea gingiei la o parte, după care capele de vindecare se montează pe implant. După încheierea și acestei intervenții, se trece la repozițiinarea gingiei, după care urmează cusutul în zona respectivei cape.

Risc redus de complicații

Dacă operațiunea de descoperire implant a fost făcută de un bun profesionist, riscul apariției unor complicații după intervenție este redus. Dar cum totuși s-au mai întâlnit astfel de cazuri, trebuie să știți că acestea trebuie tratate cu maximă seriozitate, pentru a nu se ajunge și la alte probleme.

Complicații ale operației de descoprire implant

Potrivit medicilor specialiști, complicațiile care pot apărea în cazul unei operații de descoperire implant se referă la inflamația osului, inflamația implantului, sau chiar și lezarea structurilor învecinate. Din fericire, s-a evoluat mult în acest domeniu și, prin urmare, astfel de cazuri sunt extrem de rare.

Apelați cu încredere la Dentiko

Dacă vă doriți să aveți parte de cel mai bun și mai performant tratament în caz de descoperire implant, atunci apelați cu încredere la Dentiko. Chiar dacă aveți în plan înlocuirea unui singur dinte sau a unui grup de dinți, sau doar aveți nevoie de un sfat – dacă aveți nevoie sau nu de această procedură, aici veți avea parte de recomandări corecte, dar și modele de calitate superioară, dar accesibile din punct de vedere material. Rata de success a intervențiilor realizate la Dentiko este una extrem de ridicată, iar echipa de aici, deși este una tânără, este una plină de experiență. Toată aparatura necesară intervențiilor de care ai nevoie o vei găsi aici, așa că nu vei face mai multe drumuri. De asemenea, vorbim de o aparatură nouă și performantă, cu care puține clinici stomatologice se pot mândri. Intervenții chirurgicale efectuate la Dentiko, de la cele mai simple, la cele mai complexe, sunt minim invazive, pentru ca pacientul să nu simtă niciun fel de disconfort sau durere în timpul operației, și nici după.