Extracție măsea

Cabinetul dentar Dentiko a fost înfiinţat din dorinţa unei echipe tinere de profesionişti de a veni în întâmpinarea nevoilor pacienţilor, oferind servicii medicale de stomatologie la cele mai înalte standarde, într-un mediu plăcut, confortabil şi foarte primitor.

Extractie maseaDe la tratamente endodontice, la paradontologie sau implantologie, la detartraj, periaj profesional sau o extracţie măsea, serviciile cabinetului sunt executate de medici tineri, dedicaţi meseriei lor şi nevoilor pacienţilor.

Cabinetul Dentiko

Cabinetul stomatologic Dentiko se află în Bucureşti, pe Strada Maior Alexandru Câmpeanu, numărul 60, fiind deschis de luni până vineri între orele 09.00 şi 21.00, iar sâmbăta între orele 09.00 şi 15.00. Ca număr de contact se poate apela 0773 742 906, iar adresa de email este office@dentiko.ro

O echipă de profesionişti, aparatură de ultimă generaţie, materiale moderne şi un mediu confortabil şi plăcut, aşteaptă pacienţii pentru a le rezolva problemele medicale cu care se confruntă pe acest palier. De la tratarea unei carii, la extracţie măsea de minte sau tratamente parodontale, de profilaxie sau endodontice, cabinetul Dentiko găseşte soluţia oricărei probleme.

Extracţie măsea de minte

În cadrul tratamentelor chirurgicale, unde se încadrează şi extracţie măsea de minte, serviciile echipei de medici sunt ireproşabile, deviza acesteia fiind accea ca pacientul să simtă cât mai puţină durere, să se recupereze uşor, să parcurgă operaţia fără complicaţii şi să se bucure de întrega procedură medicală în care este cuprins episodul extracţie măsea de minte.

Extracţie măsea presupune un lanţ de proceduri. Se începe prin efectuarea unei radiografii dentare, pe baza căreia medicul poate efectua extracţia măselei în cauză. La extracţia unei măsele se recurge atunci când molarul respectiv prezintă carii profunde ce nu mai pot tratate, în urma unor infecţii puternice dacă alte proceduri nu nu pot da niciun rezultat sau în cazul fracturilor dentare severe.

Aparatura medicală aflată în dotarea cabinetului, anestezia atraumatică destinată efectuării operaţiei de extracţie măsea de minte, experienţa şi profesionalismul medicilor, asigură pacientul că nu va simţi nicio durere, nu va avea efecte adverse sau reacţii, iar scopul aplicării acestei metode chirurgicale va fi atins.

Aparatura performană şi dedicarea medicilor vor face ca operaţia de extracţie măsea de minte să se plieze total pacientului, astfel încât şi în cazul unei extracţii măsea de minte inclusă, procedura să se efectueze rapid, prin apelarea la anestezia atraumatică adaptată cazului respectiv şi la tehnici le lucru rapide şi eficiente.

Extracţie măsea

Cabinetul Dentico îşi tratează pacienţii cu aparatură de ultimă generaţie, folosind materiale moderne care nu interferează, cu multă grijă şi ţinând cont de particularităţile fiecărui pacient. Extracţie măsea este o procedură chirurgicală care are rolul de a rezolva o problemă dentară, de a oferi pacientului soluţia cea mai bună în vederea unei sănătaţi dentare normale.

Pentru mulţi dintre pacienţi, un episod care vizeză extracţie măsea sau extracţie măsea de minte poate fi traumatizant, însă profesionalismul, calitatea aparaturii, materialele, confortul şi proprietăţile cabinetului Dentiko, vor ajuta la schimbarea acestei percepţii.

Extracţie măsea este o procedură care poate fi simplă şi eficientă, apelând la echipa de medici Dentiko.

Preţ

Din motive medicale dictate de contextul fiecărui pacient în parte, după aplicarea tuturor procedurilor impuse, medicii cabinetului Dentiko pot decide operaţia de extracţie măsea ca fiind indispensabilă şi unica. În aceste situaţii, pacienţii ar trebui să ştie că, pe lângă garanţia profesionalismului, vor beneficia şi de costuri moderate.

La capitolul extracţie măsea de minte preţ, se vor achita sumele de 250 Ron pentru o extracţie măsea de minte şi de 400 Ron pentru extracţie măsea de minte inclusă.