Gutieră bruxism

Ce este bruxismul și gutiera bruxism?

Gutiera bruxismBruxismul se întâmplă atunci când oamenii strâng puternic din dinți sau îi freacă unii de alții. Acest lucru se întâmplă fără ca oamenii să fie conștienți de acest lucru.

Gravitatea afecțiunii este dată de mai mulți factori:

 • nivelul de stres
 • forța cu care se acționează asupra dinților
 • alinierea dinților
 • obiceiurile de dormit.

Care sunt cauzele bruxismului?

 • strângând puternic din dinți, se exercită o presiune la nivelul mușchilor și țesuturilor care cauzează probleme la nivelul articulației temporomandibulare;
 • anxietate, stres, tensiune;
 • dureri în timpul masticației;
 • sensibilitate la cald, rece sau dulce;
 • dureri de cap;
 • dureri la nivelul gâtului;
 • dureri la nivelul urechii (structurile articulației temporomandibulare sunt foarte aproape de canalul urechii).

Tratament.

Medicii din cadrul clinicii Dentiko din București recomandă utilizarea gutierei pe timp de noapte. Acesta este confecționată din plastic moale dar dur, care împiedică dinții să intre în contact. Gutiera bruxism reprezintă una dintre singurele modalități care pot împiedica abrazarea puternică a dinților.
În funcție de sfatul medicului din cadrul clinicii Dentiko, pacientul trebuie să revină la control după 30-60-90 de zile pentru a putea fi măsurat nivelul de abraziune pe care îl are gutiera bruxism și dacă este necesar, aceasta să fie schimbată. Dacă gutiera bruxism este tocită foarte mult sau se tocește rapid, medicul stomatolog poate recomanda și un miorelaxant pentru ca să învățați să fiți mai relaxat și ca să scăpați de acest obicei.

Importanța tratării bruxismului este foarte mare, iar clinica Dentiko știe asta.

Când vine vorba despre tratarea bruxismului, Dentiko este cea mai bună variantă pe care o puteți alege atunci când doriți să tratați această afecțiune. Personalul pune la dispoziția dumneavoastră cele mai bune materiale pentru confecționarea unei gutiere bruxism individualizate.
La Dentiko, pentru confecționarea unei gutiere, pacientul trebuie să se prezinte la două ședințe. În prima ședință, medicul va lua amprenta arcadelor separat și va înregistra ocluzia cu materiale de amprentă potrivite, iar rezultatele le va trimite la laboratorul de tehnică dentară.
În timpul celei de-a doua ședințe, medicul va adapta gutiera primită în laborator pe dinții pacientului și îi va oferi indicații de utilizare și igienizare.

Gutiera bruxism preț.

Clinicile dentare se găsesc în toate colțurile orașelor, dar când vine vorba de sănătatea dumneavoastră, trebuie să alegeți ce este mai bun.
Gutiera bruxism preț– clinicile pot ridica prețurile pentru astfel de tratamente tocmai pentru că acestea nu pot fi realizate oriunde, dar nu vă lăsați păcăliți. Dentiko oferă nenumărate avantaje când vine vorba despre tratarea afecțiunilor dinților, iar prețurile sunt cele mai bune de pe piață. De exemplu, prețul pentru o obturație ciment ionomer de sticlă, prețul este de doar 100 lei.

Gutiera bruxism preț la Dentiko.

Dentiko realizează cele mai bune gutiere pentru bruxism, iar prețul pe care îl oferă clinica este de doar 100 lei.
Gutiera bruxism preț– De asemenea, nu vă lăsați păcăliți de site-urile online care promit prețuri foarte mici pentru gutiera bruxism. Tratarea afecțiunilor dentare trebuie făcută sub atenta observație a medicului stomatolog și nu cu orice gutieră.
Bruxismul este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni pentru care oamenii apelează la clinicile dentare, iar gutiera bruxism este cea mai bună soluție în tratarea acestei afecțiuni. Pentru cele mai rapide și mai bune rezultate, noi vă îndrumăm către clinica Dentiko, iar efectele nu vor întârzia să apară.