Implant Megagen

Implant Megagen de calitate la Dentiko

IMPLANT MEGAGENAtunci când vine vorba despre sănătatea dentară, cei mai mulți dintre români se ghidează după moto-ul total greșit “Merge și aşa”. Fie că se referă la serviciile medicale la care apelează pentru a-și rezolva problemele, sau la leacurile după ureche folosite tot cu același scop, totul pare că funcționează după principiul de mai sus. Acest lucru trebuie să înceteze și să apelați doar la cele mai bune servicii în domeniu. Clinica Dentiko este exact ceea ce aveți nevoie, iar aici veți găsi specialiști instruiți și cele mai noi și mai performante echipamente din domeniul medical stomatologic.

Experiență bogată

Poate că echipa de aici vi se va prea prea tânără, dar vă asigurăm că tinerețea nu este un semn al lipsei de experiență. Din contră, experiența echipei este una vastă, și din acest motiv au fost puse la punct toate tehnicile și dotarea cabinetelor cu echipamente de ultimă generație, pentru a soluționa toate problemele care pot apărea. Unele dintre acestea se referă și la implanturile dentare.

Implanturile Megagen

Fabricate în Coreea de Sud, implanturile Megagen sunt considerate de categoria mijloc-top. Prețurile pentru un implant Megagen este mai mare decât în cazul celor israeliene, dar în niciun caz nu se compară cu cele scumpe, cum sunt cele Straumann, Nobel sau Zimmer.

Avantajele unui implant Megagen

Dacă vă întrebați de ce să alegeți un implant Megagen, vă prezentăm pe scurt câteva avantaje ale acestuia. În primul rând, veți avea parte de un design unic și o stabilitate ideală. Implanturile Megagen se mai remarcă și printr-o integrare rapidă și durabilă, iar disconfortul este aproape inexistent. Succesul tratamentului pe termen lung este o altă caracteristică a unui implant Megagen, precum și adaptarea tipului de implant în funcţie de situaţia clinică. Chiar dacă situația dumneavoastră este mai complicată decât în mod normal, nu trebuie să vă faceți griji. Specialiștii de la clinica Dentiko, dar și implanturile despre care v-am amintit sunt soluția de care aveți nevoie.

Condiții deosebite

Fiecare pacient este tratat cu respect, iar fiecare problemă va avea parte de cel mai bun tratament. La Dentiko toate intervențiile se realizează în condiții de maximă igienă, iar aparatura folosită este de ultimă generație. Aici există, de exemplu, centrifugă PRF și laser dentar, dotări pe care nu le găsiți la multe dintre clinicile stomatologice.

Garanție pe termen lung

Fiecare intervenție efectuată aici va avea parte de o garanție pe termen lung, dar și de o calitate deosebită. Nu ai absolut niciun fel de motive să-ți faci griji inutil, trebuie doar să fii relaxat și să colaborezi cu medicul tău.

Medici specialiști

Nu va trebui să mergi în altă parte pentru diferite intervenții, sau pentru radiografii. La Dentiko vei găsi tot ce ai nevoie, iar echipa este alcătuită din medici cu titlu de specialist, care sunt experți în toate ariile stomatologiei.

Plata în rate

De cele mai multe ori, tratamentele elaborate pot avea costuri destul de ridicate. Din cauză că nu și le pot permite, majoritatea oamenilor renunță la aceste tratamente. Cu Dentiko această problemă nu mai este… o problemă. Pentru a veni în întâmpinarea pacienților care au nevoie de astfel de intervenții, dar au unele dificultăți financiare, există posibilitatea ca acestea să fie achitate în rate, fără ca acest lucru să influențeze în vreun fel calitatea intervenției.