Implant Megagen

Ce este un implant dentar?

Termenul implant dentar, se refera la o piesa, de regula metalica, ce substituie radacina unui dinte.

Majoritatea sunt realizate din titan, dar exista si implanturi ceramice, din oxid de zioniu, recomandate in situatii speciale sau pacientilor cu alergie la titan, material care de altfel este foarte biocompatibil.

In aceasta piesa, implantul endoosos, se monteaza coroana protetica dentara de substitutie, care va inlocui coroana naturala a dintelui pierdut..

Implanturile utilizate actual sunt similare ca forma unor suruburi si se insera intraosos printr-o interventie simpla, de rutina, ce este poate mai putin traumatizanta decat o extractie dentara.

Coroane insurubate

Coroanele protetice sustinute de implanturi pot fi agregate prin insurbare in corpul implantului, solutie eleganta si cu risc mic de complicatii prin absenta cimentului, ce are potentialul de a produce reactii inframatoare ale tesuturilor din jur.

Coroane cimentate

De asemenea coroanele pot fi agregate prin cimentare, similar cimentarii coroanelor protetice care imbraca dintii naturali. In aceasta situate in corpul implantului se insurbeaza o piesa, de cele mai multe ori tot din titan, numita bont protetic, peste care se cimenteaza coroana de substitutie.

Implanturile Megagen

Implanturile Megagen sunt produse in Coreea de Sud si ofera cel mai bun raport calitate pret de pe piata din Romania.

Desi se plaseaza in gama de mijloc din punct de vedere al preturilor, ofera tehnologie si optiuni pentru protezare similare implanturilor de top.

Printre caracteristicile implanturilor Megagen enumeram:
  • stabilitatea initiala foarte buna, datorita geometriei implantului;
  • timp redus de vindecare;
  • sudura la rece a bonturilor protetice, ce previne desurubarea coroanelor protetice;
  • multiple optiuni de protezare.

Rata ridicata de succes

Astfel ne ghidam dupa conceptele actuale de implantologie, respectam procedurile de regenerare si augmentare osoasa cu larga utilizare, standardizate si cu rata de succes bine cunoscuta si risc de complicatii scazut.

De asemenea folosim aparatura si materialele cu cea mai mare rata de succes dovedita in studii clinice.

Utilizam in mod regulat centrifuga PRF pentru obtinerea concentratelor de celule albe si  factori de crestere,și laser dentar, dotări pe care nu le găsiți la multe dintre clinicile stomatologice.

Rezultate pe termen lung

Ne asumam rezultatele tratamentelor efecuate pe termen lung pentru ca tu sa zambesti fara griji.

Medici specialiști

Medici colectivului Dentiko sunt specializati in manoperele pe care le efectueaza, .

Plata în rate

De cele mai multe ori, tratamentele elaborate pot avea costuri destul de ridicate. Din cauză că nu și le pot permite, majoritatea oamenilor renunță la aceste tratamente. Cu Dentiko această problemă nu mai este… o problemă. Pentru a veni în întâmpinarea pacienților care au nevoie de astfel de intervenții, dar au unele dificultăți financiare, există posibilitatea ca acestea să fie achitate în rate, fără ca acest lucru să influențeze în vreun fel calitatea intervenției.