Incizie abces

Cabinetul stomatologic Dentiko pune la dispoziţia pacienţilor un mediu confortabil şi plăcut, dotat cu aparatură şi materiale de ultimă generaţie şi o echipă de medici tineri, pregătiţi pentru a întâmpina şi rezolva toate problemele medicale dentare. Tratamente elaborate sau simple, profilaxie, implantologie, extracţii, incizie abces, cosmetică dentară, ortodonţie, sunt parte din serviciile puse la dispoziţie de echipa Dentiko.

Incizie abcesAbcesul dentar este una dintre cele mai frecvente probleme stomatologice cu care se confruntă pacienţii şi are rolul de a trage un semnal de alarmă legat de sănătatea dintelui sau de igiena orală.

Abcesul dentar este reprezentat printr-o materie lichidă, respectiv puroi, care se acumulează într-o cavitate la baza dintelui, în urma unui proces de necrozare a unor celule şi ţesuturi. Pe măsură ce infecţia acumulată se răspândeşte, pulpa dentară poate fi distrusă, iar osul maxilar poate fi afectat.

Există mai multe tipuri de abces dentar: abcesul alveolar, cel mai des întâlnit, localizat în jurul unui dinte, abcesul marginal sau parodontal, situat la nivelul gingiei, lângă dintele afectat şi abcesul pericoronar, reprezentat printr-o infectare a gingiei deasupra unui dinte neerupt, în principiu, a molarului de minte.

Sesizarea unui abces impune un control medical urgent.

Incizie abces

În funcţie de gradul de instalare a infecţiei, se va interveni medicamentos sau se va impune procedura incizie abces.

Prin aplicarea procedurii incizie abces, medicul va interveni asupra infecţie, cu scopul de a o elimina prin drenaj, existând astfel şansa de a salva dintele, atâta timp cât nu sunt afectate structurile anatomice importante ale acestuia.

Procedura-incizie abces dentar

Incizie abces dentar presupune eliminarea infecţie şi protejarea structurilor anatomice ale dintelui. Medicul stomatolog va decide alegerea acestei proceduri în funcţie de gravitatea situaţiei, va infiltra anestezie în jurul abcesului, nu direct în zona infectată şi va folosi drenuri şi lamele speciale.

Cabinetul Dentiko

Cabinetul Dentiko pune la dispoziţia pacienţilor o serie de tratamente chirurgicale, printre care şi procedura incizie abces dentar.

Cabinetul este dotat cu toată apartura necesară rezolvării problemelor stomatologice, iar echipa de medici tineri şi experimentaţi va fi atentă la fiecare detaliu propriu fiecărui stadiu al unei intervenţii.

Microscopul operator, laserul stomatologic, piezotomul, motorul endodontic, toată acestă aparatură avansată va asigura pacientul de un tratament nedureros, eficient şi cu rezultate mulţumitoare.

Pentru efectuarea unei incizii abces dentar, pacienţii vor achita suma de 50 de lei, procedura desfăşurându-se după cele mai înalte standarde de siguranţă şi calitate.

Medicii Dentiko vor efectua o incizie abces dentar, vizând stoparea extinderii infecţiei şi salvarea dintelui.

Cabinetul Dentiko este situat în Bucureşti, pe Strada Maior Alexandru Câmpeanu, numărul 60.

Pentru detalii şi programări, reprezentanţii cabinetului pot fi contactaţi la numărul de telefon 0773 724 906 sau la adresa de email office@dentiko.ro.

Programul cabinetului Dentiko este de luni până vineri între orele 09.00-21.00 şi sâmbăta între orele 09.00-15.