Incrustație ceramică

Încrustație ceramică preț și avantaje.

Incrustatie ceramicaTehnologia avansează din ce în ce mai rapid, iar modalitățile prin care se pot rezolva anumite probleme de sănătate au devenit din ce în ce mai variate, iar afecțiunile dinților reprezintă una dintre cele mai des întâlnite motive pentru care apelăm la un medic stomatolog.

Ce este coroana de încrustație ceramică?

Cu siguranță toată lumea s-a confruntat măcar o dată cu o carie dentară, iar durerea prin care treceți pentru a putea vindeca această afecțiune cu ajutorul plombelor lasă de dorit. Este bine de știut că a apărut o nouă metodă de a trata cariile.

Încrustația ceramică este o coroană dentară parțială care se aplică atunci când avem o suprafață dentară sănătoasă suficientă. Tratamentul cu încrustație ceramică se aplică dacă dintele este suficient de sănătos pentru a nu fi extras sau pentru a nu-l sacrifica montând o coroană dentară artificială.

Specialiștii clinicii Dentiko realizează încrustații ceramice pentru ca molarii și premolarii să-și recapete funcțiile și nu în ultimul rând, aspectul estetic. Dacă leziunile cauzate de carii sunt de dimensiuni mai mari, pentru recuperarea estetică ideală și funcțională a maselelor, medicii stomatologi Dentiko recomandă aplicarea de încrustații ceramice.

Tratamentul cu încrustație ceramică efectuat la clinica stomatologică Dentiko este procedura de restructurare a molarilor și a premolarilor. Cu denumirea de inlay și onlay, încrustația ceramică promite cele mai bune rezultate.

Deosebirea dintre inlay și onlay se rezumă la gradul de complexitate pe care îl are restructurarea dentară. Încrustația inlay se folosește în cazul leziunilor de dimensiuni mici, iar cea onlay se utilizează dacă leziunea este mai amplă, iar dintele poate fi reconstruit.

Tratamente cu încrustații ceramice la Dentiko.

Pentru a putea fi aplicat un astfel de tratament de estetică dentară, sunt necesare două ședințe la stomatolog. Prima vizită presupune studierea dintelui de către medicul stomatologic, pregătirea molarului sau premolarului, medicul îndepărtând eventualele plombe sau leziuni carioase. Ulterior, stomatologul prelevează amprenta dentară pe care o trimite în laborator pentru prelucrare.
În cea de-a doua vizită, medicul fixează încrustația cu ajutorul unui adeziv puternic care o să îi asigure rezistență și durabilitate.

Încrustația ceramică. Avantaje și dezavantaje.

Avantajele pe care le oferă tratamentul cu încrustație ceramică sunt nenumărate, iar rezultatele obținute sunt superioare plombelor tradiționale. Ceramica, spre deosebire de alte materiale este compatibilă cu organismal uman, astfel că încrustația ceramică reduce riscurile de apariție a alergiilor.
Spre deosebire de obturația coronară (plomba), încrustația ceramică poate reconstrui toți molarii și premolarii, diferența dintre cele două constând nu numai în calitate, cât și în suprafața de aplicare.

Încrustație ceramică preț.

Prețurile pentru realizarea unei astfel de proceduri sunt destul de mari, ținând cont de materialele folosite în realizarea unei încrustații ceramice, dar și de calitatea superioară pe care această procedură o oferă.

Tratament de încrustație ceramică preț la o clinică specializată. Toate clinicile de stomatologie care se ocupă cu un astfel de tratament promit rezultate remarcabile, dar doar câteva dintre acestea chiar dau rezultate bune.

Încrustație ceramică preț Dentiko. Dentiko este o clinică specializată pe toate tipurile de tratamente și intervenții, iar acest lucru îi atrage pe majoritatea pacienților care le calcă pragul.

Încrustație ceramică preț la Dentiko. Cu toate acestea, Dentiko oferă un preț competitor și asigură realizarea încrustației ceramice pentru aproximativ 600 lei. Poate părea mult, dar avantajele pe care le oferă un astfel de tratament sunt nenumărate, dar și de durată.