Laserul in tratamentul bolii parodontale (“parodontoza”)

Ce este laserul stomatologic?

Ca urmare a cautarilor neincetate ale lumii stiintifice medicale de a gasi noi tehnici si aparatura pentru tratamentul afectiunilor stomatologice, in terapia bolii parodontale a aparut laserul stomatologic.

Asa cum ii spune numele este un dispozitiv ce genereaza o radiatie laser, cu o lungime de unda precisa, care cu ajutorul unor sonde speciale este directionata in pungile parodontale, adica spatiile dintre radacina dentara si osul de care este inconjurat, spatiu ce se mareste datorita datorita agresiunii microbiene din boala parodontala.

In acest articol am incercat sa oferim cateva informatii despre boala parodontala https://dentiko.ro/tratament-parodontoza/

Cand se recomanda tratamentul cu laser

Terapia cu laser este parte integranta a tratamentului non-chirurgical al bolii parodontale si se recomanda si efectueaza de catre medicul specialist parodontolog in urma consultului si diagnosticului precis.

Costuri tratament cu laser stomatologic

Avand in vedere complexitatea bolii parodontale, costurile se stabilesc doar dupa consultul si evaluarea efectuata de medicul specialist.

La Dentiko, ne-am echipat cu toata aparatura necesara pentru ca fiecare interventie sa decurga rapid si confortabil. Folosim piezotomul, laserul dentar, microinstrumentar chirurgical si magnificatie cu lupe sau microscop pentru interventii minim invazive.

Iti stam la dipozitie pentru orice informatie suplimentara, pe care ti-o oferim gratuit!

Ne poti contacta la telefon: 0773 724 906, e-mail: office@dentiko.ro,  sau prin forumlarul de contact de pe site.

Programul este de luni până vineri, între orele 09.00-21.00 şi sâmbăta între orele 09.00-15.00.

Suntem situati în Bucureşti, pe strada Maior Alexandru Câmpeanu nr. 60, la 15 miunte pe jos, de Piata Victoriei si 10 minute de Basarab.