Cum tratăm abcesul dentar?
Una dintre cele mai frecvente urgențe stomatologice o reprezintă abcesul dentar. Acesta se formează ca urmare a unei infecții bacteriene în dinte sau în țesutul gingival. Cele mai frecvente simptome…
MAI MULTTelefon:
0773 724 906
Luni-Vineri: 9.00-21.00 | Sâmbătă: 9.00-15.00
Str. Maior Alexandru Câmpeanu nr. 60
Una dintre cele mai frecvente urgențe stomatologice o reprezintă abcesul dentar. Acesta se formează ca urmare a unei infecții bacteriene în dinte sau în țesutul gingival. Cele mai frecvente simptome…
MAI MULTDumneavoastra sau copilul dumneavoastra aveti probleme de aliniere a dintilor? Posibil sa aveti nevoie de un aparat ortodontic. Noi vă prezentăm câteva lucruri de bază despre aparate și câteva lucruri…
MAI MULTTratamentul endodontic sub microscop modern face posibilă salvarea unui dinte în care nervul, denumit în mod obișnuit pulpa, este bolnav, de exemplu prin infecție sau inflamație datorată cariilor dentare. Prin…
MAI MULTFolosirea tratamentului sub microscop în stomatologia restaurativă vă permite să diagnosticați exact boala, chiar și într-un stadiu incipient. Utilizarea tehnologiei de mărire permite unui medic dentist să vadă cele mai…
MAI MULTIntroducerea microscopului stomatologic a revoluționat tratamentul dentar. Un microscop stomatologic este cel mai bun instrument pentru a vizualiza anatomia dentară, care nu este vizibilă altfel cu ochiul liber. Orice altceva…
MAI MULTCa urmare a cautarilor neincetate ale lumii stiintifice medicale de a gasi noi tehnici si aparatura pentru tratamentul afectiunilor stomatologice, in terapia bolii parodontale a aparut laserul stomatologic. Ce este laserul…
MAI MULTCe este boala parodontala (paradontoza)? Este o afectiune inflamatoare cronica a tesuturilor care sustin radacina dentara in oasele maxilare. In spatiul dintre radacina dentara si osul ce o inconjoara se…
MAI MULTAparatul dentar în secolul XXI este una dintre cele mai populare și eficiente metode de îndreptare a dinților. Datorită acestor aparate veți obține un zâmbet perfect si trăsături armonioase ale…
MAI MULTOrtodontia ca ramura a medicinei dentare a aparut initial ca un mod de corectare a malocluziilor dentare(aliniere deficitara a dintilor), insa in societatea contemporana scopul ei a devenit obtinerea unei…
MAI MULT