Echipa Dentiko

Suntem o echipa tanara, dar experimentata, atenta la fiecare detaliu si devotata pacientilor nostri.

Vrem ca la Dentiko sa te simti ca acasa, asa ca am creat un spatiu prietenos si familiar, in care sa nu resimti stresul pe care cei mai multi dintre noi il au atunci cand merg la stomatolog.

Misiunea noastra

Indiferent de problema ta stomatologica, la noi vei gasi toata aparatura medicala necesara rezolvarii ei:

  • microscopul operator cu care orice tratament se vede de zeci de ori mai bine si care va fi infinit mai precis decat un tratament efectuat cu ochiul liber;
  • laserul stomatologic, o tehnologie ce odata era de domeniul S.F.;
  • piezotomul cu care realizam interventii chirurgiale complexe si minim invazive, pentru ca tu sa nu simti nimic nici in timpul interventiei, nici dupa;
  • motor endodontic cu control electronic al cuplului, sistem digital de masurare al canalelor radiculare si sistem de obturare al canalelor cu gutaperca incalzita, pentru a ne asigura ca fiecare tratament de canal va fi unul de succes si ca nu te vei mai gandi la dintele tratat foarte mult timp.

Facem totul ca de fiecare data cand ne vizitezi sa o faci zambind si fara nicio grija: fara grija ca o sa coste mult, fara grija ca tratamentul sau anestezia o sa doara, fara grija ca o sa fie nevoie sa le refaci dupa scurt timp, sau ca nu exista solutii pentru problemele tale.

 

DR. Cosmin Moraru

    Dr. Moraru Cosmin este administratorul și fondatorul Dentiko in anul 2013. A absolvit universitatea de medicina și farmacie “Carol Davila” din orașul natal Bucuresti in anul 2012. Este pasionat de microscopul stomatolgic și de tratamentele de canal și încerca sa desființeze convingerea populară ca un dinte “fără nerv” e un dinte fără viitor prin rezultate.

    Este specializat in implantologie orală, obținând certificatul de competentă in implantologie in 2015.
    Este membru al asociației europene a osteointegrare și al asociației romane de parodontologie și a participa constant la congresele internaționale și naționale de implantologie și parodontologie printre care:
⁃ Întâlnirea a asociației europene de periodontologie “Master Clinic” Malta 2017;
⁃ Congresul “Megagen Days” Iași 2017;
⁃ Congresul “European Asociation of Osteointegration” Madrid 2017;
⁃ Congresul “Implants Conected to Nature” Sibiu 2017;
⁃ Congresul “Europerio” Amsterdam 2018;
⁃ Congresul “Megagen Days România” Bucuresti 2018;
⁃ Congresul “European Asociation of Osteointegration” Viena 2018;
⁃ Congresul “ Implants Connected to Nature” Cluj 2018.

    Dr. Moraru Cosmin este pasionat de ciclism, acesta fiind mijlocul zilnic de transport catre cabinet și de snowboarding. Are un motan gras pe nume Mustacila.

 

DR. ROXANA OPREA

       Mostenita din familie, pasiunea pentru profesia de medic dentist a determinat-o pe Dr. Oprea Roxana sa urmeze facultatea de medicina dentara “Carol Davila” din Bucuresti, pe care a absolvit-o in anul 2015. In urma examenului de rezidentiat a obtinut unul din primele 5 locuri si oportunitatea de a se specializa in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, in programul de rezidentiat din cadrul aceleiasi facultati, finalizat prin obtinerea diplomei de medic specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala in anul 2018.

       

         A participat la o serie de conferinte si cursuri din sfera de interes:
-Conferinta Dental Focus “Shaping the future of orthodontics” 2016;
-Congresul International de Estetica Dentara SSER:”Estetica si functionalitate”, 2016
-Cursul Orthoplus si Smart Practice: “Educatie functionala”, 2016
-Cursul American Orthodontics : “Skeletal and dental Class II Malocclusion with or without compliance and torque management” 2017
-Cursul American Orthodontics: “Adult patient-where is the limit?” 2018
-Cursul Pre-Tucson Dental Focus: “Principiile tehnicii Tweed-tratamentul anomaliilor de clasa II/1, cu extractia primilor premolari superiori si inferiori” 2018
         In cazul Dr. Roxana Oprea, pasiunea pt estetica si sanatate se reflecta atat in munca, prin zambetele pacientilor sai, cat si in hobbyuri, aceasta apreciind arta in toate formele sale: muzica, dans si literatura. De asemenea, calatoriile scurte si dese sunt considerate cheia marilor succese profesionale.

 

DR. CATALINA MARES

     Dr. Cătălina Mares, medic rezident endodonție anul 1. A absolvit de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, Facultatea de Medicină Dentară București în anul 2018.
Este cel mai tânăr membru al echipei, începând ca practicant în cabinet și învățând pas cu pas tehnicile stomatologice.

     Este pasionată de endodonție, rabdătoare și foarte atentă la fiecare detaliu. Principalul motiv pentru care practică cu plăcere aceasta meserie este posibilitatea de a indeparta durerea pacienților săi, dar și pentru a se dezvolta atât pe plan profesional cât și personal.

      Pe lângă satisfacția oferită de rezultatele muncii sale, are ocazia de a colabora și de a se dezvolta alături de o echipa tanară, dinamică și creativă.
      Dr.  Cătălina Mareș este pasionată de călatorii, iubește animalele și fotografia.

 

Dr. Bianca Ungureanu

    Pentru Dr. Bianca Ungureanu, colaborarea cu echipa Dentiko a început din perioada de studentă la facultatea de medicină dentară din cadrul UMF “Carol Davilla” București. În prezent este medic rezident la specialitatea de Protetică Dentară.
 

     O caracterizează spiritul perfecționist și atenția la detalii și își dorește să le ofere pacienților săi o sănătate dentară reală, nu doar una percepută.
     Este pasionată de protetica dentară și a hotărât să își dedice cariera schimbării în bine a vieților pacienților săi, oferindu-le un zâmbet frumos și sănătos.

 

Ai nevoie de o consultatie stomatologica?