Echipa Dentiko

Suntem o echipa tanara, dar experimentata, atenta la fiecare detaliu si devotata pacientilor nostri.

Vrem ca la Dentiko sa te simti ca acasa, asa ca am creat un spatiu prietenos si familiar, in care sa nu resimti stresul pe care cei mai multi dintre noi il au atunci cand merg la stomatolog.

Misiunea noastra

Indiferent de problema ta stomatologica, la noi vei gasi toata aparatura medicala necesara rezolvarii ei:

  • microscopul operator cu care orice tratament se vede de zeci de ori mai bine si care va fi infinit mai precis decat un tratament efectuat cu ochiul liber;
  • laserul stomatologic, o tehnologie ce odata era de domeniul S.F.;
  • piezotomul cu care realizam interventii chirurgiale complexe si minim invazive, pentru ca tu sa nu simti nimic nici in timpul interventiei, nici dupa;
  • motor endodontic cu control electronic al cuplului, sistem digital de masurare al canalelor radiculare si sistem de obturare al canalelor cu gutaperca incalzita, pentru a ne asigura ca fiecare tratament de canal va fi unul de succes si ca nu te vei mai gandi la dintele tratat foarte mult timp.

Facem totul ca de fiecare data cand ne vizitezi sa o faci zambind si fara nicio grija: fara grija ca o sa coste mult, fara grija ca tratamentul sau anestezia o sa doara, fara grija ca o sa fie nevoie sa le refaci dupa scurt timp, sau ca nu exista solutii pentru problemele tale.


Dr. Moraru Cosmin

Moraru Cosmin, administratorul și fondatorul clinicii stomatologice Dentiko, cu competențe în implantologie dentară, își dorește să ofere pacienților săi zâmbetele meritate, complete și sănătoase.

A absolvit, în 2012, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, iar în 2013 a creat o lume a stomatologiei, cu tratamente și tehnologii avansate, totul pentru ca frica de stomatologie să fie de domeniul trecutului.

Moraru Cosmin, practică stomatologie la microscop, este membru al asociației Europene de osteointegrare și membru internațional Team for Implantology.

Are convingerea fermă că, mai înainte de a trata o afecțiune dentară, este mult mai bine ca aceasta să fie prevenită.

 

 


Dr. Moraru Roxana

Moraru Roxana a devenit medic specialist ortodont în anul 2018, după ce a absolvit, în anul 2015, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Deține supraspecializare, în urma absolvirii cursului ”Face treatment philosophy”, în Februarie 2022.

Moraru Roxana, în cadrul clinicii noastre Dentiko, realizează atât tratamentul adulților și copiilor, tratamentul patologiilor articulare, cât și tratamentul chirurgical al anomaliilor maxilare osoase.

Este, în definitiv, un medic cu experiență, dovadă fiind anii de lucru în domeniu, și, nu în ultimul rând, este o persoană activă, care nu uită să prețuiască propriile hobby-uri: călătoriile și lectura.

 


Dr. Gîță Diana Victoria

Gîță Diana Victoria a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, U.M.F. „Carol Davila” din București, în anul 2014, urmându-și călătoria în lumea stomatologiei ca medic rezident (2015-2018) în Spitalul Clinic de Chirurgie OMF „Prof. Dr. Dan Theodorescu”, din București.

Din 2015 este membru al Societății de Parodontologie din România, participând la nenumărate cursuri și congrese. Acest lucru este posibil prin ambiție, din dorința de a evolua și a oferi pacienților tratamente de calitate și, bineînțeles, din pasiune pentru sfera stomatologiei.

În cadrul clinicii noastre Dentiko, doamna Dr. Gîță Diana Victoria este medic specialist în parodontologie.

Ai nevoie de o consultatie stomatologica?